ROKOVO 2021. Ugostiteljskim objektima dozvoljeno izvođenje žive glazbe na tri dana

Ususret obilježavanju Dana grada Virovitice – Rokova 2021., gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin donio je Odluku o dozvoli izvođenja žive glazbe za ugostiteljske objekte.

S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeće manifestacije za Rokovo 2021, a u skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, dozvoljeno je izvođenje žive glazbe 3 dana i to sa 14. na 15. kolovozsa 15. na 16. kolovoz i sa 16. na 17. kolovoz za ugostiteljske objekte iz skupine Restorani i Barovi.

Zbog aktivnih epidemioloških mjera radno vrijeme ugostiteljskih objekata neće se produžavati te je u skladu s navedenom Odlukom Stožera RH radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 24.00 sata.

Ugostitelji moraju voditi brigu da za vrijeme trajanja programa na glavnoj pozornici glazba s terasa njihovih ugostiteljskih objekata ne ometa izvođenje programa. Iz tog razloga, za vrijeme trajanja programa na pozornici, zabranjuje se izvođenje žive glazbe s terasa ugostiteljskih objekata koje su na udaljenosti do 50 m od pozornice.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content