U Virovitici uskoro počinje 1. rekreativna teniska “piramida”: Prijavite se i zaigrajte u zanimljivom teniskom natjecanju

Teniski klub “Tvin” Virovitica, u suradnji s Teniskim savezom Virovitičko-podravske županije, organizira 1. rekreativnu tenisku “piramidu”. O čemu je točno riječ?

-Piramida je namijenjena za sve ljude željne sportske aktivnosti i dobrog druženja. Samo natjecanje zamišljeno je na način da odigrate minimalno jedan susret tjedno, te da uvijek igrate s igračima koji su u vašem rangu – poručuju iz TK Tvin.

Kao što su i sami rekli, osnovna namjena piramide je okupljanje teniskih rekreativaca te organiziranje natjecanja i druženja za tenis rekreativce. Prijave su u tijeku i traju do nedjelje, 29. kolovoza, kada će se održati ždrijeb 1. kola.

Trajanje “piramide” predviđeno je od 30. kolovoza do 22. listopada, a prijaviti se možete popunjavanjem registracijskog obrasca na web stranici www.tenniscorner.eu (OVDJE).

Za pomoć oko registracije ili dodatne informacije o samom natjecanju možete dobiti pozivom na broj mobitela 099/ 698 8138 (voditelj natjecanja Filip Vašarević) ili porukom na službenoj instagram stranici TK Tvin.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, TK Tvin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content