Virovitička Plava tvornica uskoro otvara ured u Americi

Informaciju da virovitička IT tvrtka Plava tvornica otvara ured u SAD-u, objavio je na Facebooku jedan od njezinih direktora, Matej Sudar.

– Sav dosadašnji trud, upornost i rad… svi klijenti, sve kolegice i kolege koji su tu danas i svi oni koji su prošli kroz firmu tijekom ovih 9 godina dovode nas do trenutka gdje možemo reći kako se Factory slagalica slaže u kompletnu sliku i kako sada imamo ozbiljnu viziju Factoryja na svjetskom tržištu. Nedavno je naša Uprava postala bogatija za dva člana Matiju Solića i Marka Marincela, našim zaposlenicima smo omogućili nove benefite i kvalitetnije uvjete rada. Timove smo proširili novim pozicijama kako bi naši proizvodi bili na još višem nivou i kako bi klijentima pružili uslugu svjetske klase – napisao je Sudar u svojoj Facebook objavi u kojoj među ostalima poziva sve zainteresirane, da se zaposle u ovoj uspješnoj hrvatskoj IT tvrtki.

Plava tvornica ili Factory, tako će uz ured u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici, te onog u Osijeku, imati i ured u Americi. Njihov rad, prepoznat je kroz brojna priznanja, a dobitnici su i županijskih priznanja za sjajne gospodarske uspjehe.

(virovitica.info, Facebook)

Screen Shot 2021 08 10 at 21.09.51

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content