1. HRL ŽENE: Minimalna pobjeda Dugog Sela u Bjelovaru: Laura Oršulić s dva pogotka debitirala u novom klubu

Proteklog vikenda s ovosezonskim natjecanjem počela je 1. hrvatska rukometna liga za žene. Rukometašice 1234 Virovitice više se ne natječu u najvišem rangu rukometnog natjecanja u Hrvatskoj, ali u ligi igra nekoliko odličnih igrača s područja Virovitičko–podravske županije.

Prije nekoliko dana kadetska reprezentativka, Virovitičanka Laura Oršulić, prešla je iz 1234 Virovitice u Dugo Selo i već je u prvoj utakmici za novi klub, na gostovanju u Bjelovaru, postigla dva pogotka, dok je u domaćim redovima Slatinčanka Magdalena Nikšić iz šest pokušaja tri puta bila precizna. Na kraju je Dugo Selo pobijedilo Bjelovar 20:19.

Inače, izbornik Nenad Smiljanec pozvao je Lauru Oršulić na kontrolno okupljanje kadetske reprezentacije koje će se održati od 4. do 10. listopada u Ivanić Gradu.

Umag je s 23:22 pobijedio na gostovanju u Osijeku domaću istoimenu domaću ekipu. Povremena reprezentativka, Virovitičanka Nataša Miočinović postigla je četiri pogotka za Umažanke.

Lokomotiva je na svom terenu bila uvjerljiva u susretu s Dalmatinkom iz Ploča rezultatom 28:13. Pitomačanka Terezija Čurić za Lokomotivu je postigla tri pogotka.

Split 2010. je na svom parketu u susjedskom derbiju bio bolji od Trogira 58 rezultatom 28:21. Nakon jednogodišnje stanke rukomet je ponovno zaigrala Slatinčanka Tamara Hudoletnjak, ovoga puta kao igračica Splita 2010. U susretu s Trogirom postigla je tri zgoditka.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content