1. ŽNL Miljevčani zgoditkom Alena Kelera iznenadili na gostovanju u Sladojevcima: Bratstvo i čačinačka Mladost remizirali u subotnjem susretu

Proteklog vikenda je odigrano peto kolo 1. županijske nogometne lige.

U subotu su na Školskom vrtu u Gornjem Bazju domaće Bratstvo i Mladost iz Čačinaca remizirali 1:1. Domaću momčad u prednost je doveo Denis Kovač, a poravnao je Matko Čilag. Nakon dva sušna kola momčad iz Čačinaca je došla do boda, dok su rezultati desetkovanog Brastava i dalje ispod očekivanja.

U nedjelju je vodeći Mikleuš, bez jedenog od najiskusnijih igrača Krešimira Crvenke, svladao otpor Borove i pobijedio 3:0. Dva pogotka postigao je Josip Jančić, a jednom je strijelac bio Dino Škrlin. Na terenu je najbolji bio David Lehpamer.

Rezovac je poveo u Sopju pogotkom Marija Nrece, ali u drugom dijelu zgodicima Denija Kucljaka, Nikole Menegatija i Antonija Babeca domaći Podravac dolazi do pobjede 3:1. Igru domaće momčadi nosio je iskusni Nikola Menegati.

U susjedskom derbiju u Crncu istoimeni domaćin i Sloga iz Zdenaca remizirali su 1:1. Goste je u prednost doveo Marko Mataija, a bod domaćoj momčadi svojim pogotkom je osigurao Mihael Nikolić. Ovim porazom Sloga je izgubila korak s Mikleušom na vrhu tablice.

Mladost iz Miljevaca u Sladojevcima je iznenadila domaću Slavoniju pobijedivši 1:0 zgoditkom Alena Kelera. Ovo je druga ovosezonska  pobjeda Mladosti iz Miljevaca i obje je ostvarila na gostujućim terenima, dok na svom terenu još isu osvojili niti jedan bod.

Voćin je na svom Livatku bio bolji od Dinama iz Četekovca rezultatom 3:2. Dva pogotka za Voćin postigao je Ivan Vuković, a jednog je iz kaznenog udarca postigao Franjo Perić. Dvostruki strijelac za Dinamo bio je Matej Dorinka, jedom iz igre, a drugi puta s bijele točke. Domaći topnik Ivan Vuković ponovno je dokazao svoju kvalitetu i time ponio titulu igrača utakmice.

Podgorje je na svom terenu slavilo protiv Gradine s 2:0, a više o tom susretu možete pročitati OVDJE.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content