1. ŽNL Treće kolo otvaraju Bratstvo i Mladost iz Miljevaca: Gledatelje u nedjelju očekuje niz zanimljivih utakmica

Županijski nogometni prvoligaši ovog vikenda nastavljaju natjecanje susretima trećeg prvenstvenog kola.

Prva utakmica igra se u subotu, 4. rujna u 17 sati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju. Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 5. rujna također u 17 sati.

Domaće Bratstvo, koje je prvenstvo započelo s velikim ambicijama, dosad je osvojilo samo jedan bod, dok je gostujuća Mladost iz Miljevaca ubilježila visoku pobjedu u Podgorju, ali i visok poraz na svom terenu od Mikleuša. Vinakovi nogometaši ganjaju prvu ovosezonsku pobjedu, ali će ih iskusna gostujuća ekipa pokušati iznenaditi.

U Mikleušu se igra općinski derbi, koji je ujedno i derbi za vrh tablice. Domaća momčad i Dinamo iz Četekovca do sada su osvojile maksimalnih šest bodova. Nakon nedjeljnog okršaja, jedna ili obje ekipe neće više imati stopostotni učinak.

Prošlosezonski prvak Sloga iz Zdenaca također je odlično počela sezonu, a njen nedjeljni gost Rezovac u prva dva kola osvojio je po bod odigravši oba puta 1:1. Obje momčadi “njeguju” napadačku igru, pa se očekuje izuzetno zanimljiv ogled.

Mladost iz Čačinaca, koja se sa šest bodova nalazi u samom vrhu tablice, gostuje kod posljednjeplasiranog Podgorja. Domaća momčad želi doći do prvih ovosezonskih bodova, ali će to biti izuzetno teška misija.

Podravac je favorit na svojoj Luci u utakmici s Gradinom, ali to je bio i prije dva tjedna, pa je ostao bez bodova. Ipak, ovog puta pobjeda Gradine u Sopju bila bi veliko iznenađenje.

Nakon dva gostovanja, na kojima je osvojio po bod, Voćin konačno igra na svom Livatku i dočekuje sladojevačku Slavoniju. To će momčadi Ivice Evića biti povratak na domaći travnjak nakon gotovo dvije godine, stoga bi pobjeda imala višestruko značenje za njih i njihove navijače Brđake, ali gosti sigurno neće doći s “bijelom zastavom”.

U Crncu se igra derbi začelja. Domaćini su nakon pobjede u prvom kolu ostali bez bodova, jer su nastupila dvojica kažnjenih igrača, dok su u drugom kolu uvjerljivo izgubili u finišu utakmice u Čačincima. Gosti iz Borove, nakon dvije utakmice s momčadima iz vrha, nadaju se prvim bodovima kod novaka u ligi.

1. ŽNL, 3. kolo – subota, 4. rujna u 17 sati

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Miljevci
-G. Loparac, T. Resler, F. Moslavac, delegat: Stošić

1. ŽNL, 3. kolo – nedjelja, 5. rujna u 17 sati

Sloga Zdenci – Rezovac
-Si. Ličinić, Sa. Ličinić, J. Sertić, delegat: Moslavac

Podravac Sopje – Gradina
-A. Vicić, M. Loparac, D. Rakitničan, delegat: Služek

Crnac – Borova
-M. Nađ, M. Hrženjak, L. Pastuović, delegat: Đurđević

Podgorje – Mladost Čačinci
-L. Majstorović, Mar. Lješčak, Mat. Lješčak, delegat: Babić

Mikleuš – Dinamo Četekovac
-N. Vargović, E. Penava, B. Grujić, delegat: Miklošević

Voćin – Slavonija Sladojevci
-D. Cafuta, H. Selenić, M. Brkić, delegat: Stipanić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content