1. ŽNL Vuković i Jaković za pobjednički povratak Voćina na Livadak, sopjanski Podravac uvjerljiv protiv Gradine

Jedna od najjačih momčadi 1. županijske nogometne lige, sopjanski Podravac, uvjerljivo je na svom travnjaku pobijedio Gradinu. U prvom dijelu dvostruki strijelac iz igre bio je Antonio Babec, dok je jedan pogodak postigao Ivan Ibriks iz slobodnog udarca. Konačnih 4:0 svojim zgoditkom u 81. minuti postavio je Tomislav Sopjanac.

Podravac Sopje – Gradina 4:0
Igrač utakmice: Antonio Babec

Voćin je u povratničkoj utakmici na svom Livatku bio bolji od Slavonije iz Sladojevaca s 2:0. Gosti su na počeku pokušali iznenaditi iz opasnih kontri, ali u tome nisu uspjeli. Domaću momčad u prednost je doveo Ivan Vuković u 28. minuti, dok je konačnih 2:0 svojim pogotkom postavio Emanuel Jaković u 61. minuti susreta.

Voćin – Slavonija Sladojevci 2:0
Igrač utakmice: Ivan Vuković

U Crncu je odigran derbi začelja između domaće momčadi i Borove. Na samom početku Mateo Gegić pogodio je okvir domaćih vrata. Momčad Crnca ubrzo je povela pogotkom Mihaela Nikolića u 3. minuti, a na 2:0 povisio je Slaven Mimić u 48. minuti susreta. Gosti iz Borove nisu se predali te su zgodicima Zdenka Slipčevića u 67. i Gegića u 81. minuti poravnali na 2:2. Do kraja je gostujuća momčad bila bliža pobjedi, ali nije došlo do promjene rezultata.

Crnac – Borova 2:2
Igrač utakmice: Dominik Hodak

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, facebook, NK Voćin)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content