4. LIGA BJ-KC-VT Graničar Bušetina lovi prve četvrtoligaške bodove: U svom Bereku danas dočekuje kloštransku Mladost

Od ove sezone Graničar Bušetina natječe se u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U prvom kolu momčad iz bušetinskog Bereka glatko je izgubila na gostovanju kod prošlosezonskog doprvaka Ferdinandovca. Domaća momčad iskoristila je gotovo svaku gostujuću pogrešku i došla do pobjede od 3:0.

U nedjelju , 5. rujna u svom Bereku dočekuje Mladost iz Kloštra Podravskog, momčad koje je već sezonama u vrhu 4. lige. U domaćim redovima su uvjereni da u svom prvom domaćem susretu, kojeg igraju u novoj, puno jačoj konkurenciji, mogu doći do bodova.

Da bi to ostvarili moraju odigrati puno bolje nego u prvom kolu, a toga je svjestan i strateg Stjepan Pleše, koji u ovom susretu, kao i proteklog vikenda, ne može računati na veznjaka Renea Prugovečkog zbog ozljede koljena.

-Nadam se da su moji igrači shvatili da je ovo puno jača konkurencija. Ako ne budu pružili svoj maksimum definitivno ne mogu očekivati pozitivan rezultat. Uvjeren sam da će u nedjeljnoj utakmici pokazati da su kvalitetni i da ćemo doći do pozitivnog rezultata – izjavio je trener Graničar Bušetine.

Kloštranska Mladost čija vrata ove sezone brani Leo Franjić, slavila je u prvom kolu s minimalnih 1:0 na gostovanju kod Borca u Imbriovcu.

Po običaju, na utakmici se očekuju i brojni domaći navijači. Pravdu u ovom susretu dijeli Armin Gadžo, s pomoćnicima Tomislavom Jeličićem i Markom Marušićem. Delegat je Ivan Henezi.

4. liga BJ-KC-VT, 2. kolo – nedjelja, 5. rujna u 17 sati:

Graničar Bušetina – Mladost Kloštar Podravski

Dinamo Predavac – Pitomača

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content