4. LIGA BJ-KC-VT Pitomačani se u potpunosti okreću prvenstvu, Presečan: Nakon Rijeke, bit će se teško prilagodit na puno manji broj gledatelja

Zanimljiv susret igra se ove subote na nogometnom igralištu u Pitomači. Domaća momčad ugostit će u sklopu 5. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica legradski Graničar.

Gostujuću momčad nedavno je preuzeo iskusni strateg Branko Čmelješević, u nogometnim krugovima poznatiji kao Čmela.

-Nakon odlaska iz prelijepog kluba iz Dubravčana došao sam u Legrad na poziv prijatelja da pomognem klubu do zime. Tad bi trebali naći trenera za duže staze. Danas popodne u 17.30 je prvi trening na kojem ću upoznati ekipu. Tad ću znati više, ne poznajem previše igrače ni ligu. Dosta je ozlijeđenih igrača, koliko znam, a već za vikend dolazi nam jaki Garić – rekao je Čmelješević za portal Klikaj.hr prije desetak dana, odmah nakon preuzimanja momčadi iz Legrada.

Očito je na prvu “kliknuo” s igračima, jer je u svom debiju na klupi Graničara ispratio Garešničane s pet komada u mreži (5:0), rekli bi, “start iz snova”. U svom drugom susretu, a prvom gostujućem, imat će sve, samo ne lagan posao, jer ide na noge jednoj od najkompletnijih momčadi lige, onoj pitomačkoj. Podsjetimo, igrači trenera Ivana Presečana upisali su dosad tri pobjede i jedan, minimalan poraz. Osam “komada” zabiti Suhopolju, pa pet Ferdinandovcu, a primiti samo tri gola u četiri jaka susreta, potvrda je svega što smo ranije napisali.

Jedini problem Pitomačanima mogao bi predstavljati umor nakon susreta šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Rijeke i nova ozljeda koja je zadesila inače poletnog i rasnog strijelca Karla Jakupeca. Pod upitnikom je i nastup Valentina Paradinovića koji se polako vraća nakon ozljede, a slična je situacija i s Nikolom Plavšićem.

U gostujućim redovima, zbog tri žuta kartona, izostat će jedino Matija Višak.

-Odigrali smo dva jaka susreta u tri dana, prvo derbi u Ferdinandovcu, a onda i domaći ogled s Rijekom, u kojem smo, barem što se tiče prvog dijela, dobro parirali prvoligašu i stvorili nekoliko lijepih akcija. Sad nam dolazi Graničar iz Legrada, ali opet ponavljam, bez obzira na sve, mi uvijek idemo na pobjedu, a pogotovo na svom travnjaku – naglasio je Presečan i u šali rekao kako će se teško njegovi igrači prilagoditi na dvjestotinjak gledatelja, s obzirom da ih je protiv momčadi s Rujevice bilo više od 1.500.

Utakmicu Pitomače i “graničara” sudit će Armin Gadžo, pomoćnici su Dino Šuveljak i Marko Marušić, a delegat Mirko Penava.

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – subota, 25. rujna u 16:30 sati

Garić Garešnica – Graničar Bušetina
Tehničar Cvetkovec – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Pitomača – Graničar Legrad
Slatina – Ferdinandovac
Graničar Đurđevac – Suhopolje

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – nedjelja, 25. rujna u 16:30 sati

Borac Imbriovec – Dinamo Predavac
Mladost Kloštar Podravski – Čazma

Tablica 1

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content