4. LIGA BJ-KC-VT Povratak braće Fučkar dodatno podigao optimizam u bušetinskom Bereku pred dolazak jakog Tehničara iz Cvetkovca

blank

Prije osam dana nogometaši Graničar Bušetine došli su do prvih bodova pobjedom nad imenjakom na gostovanju u Legradu.

Tijekom tjedna u redove kluba iz bušetinskog Bereka vratila su se dvojica igrača, Alen i Mateo Fučkar. Njih dvojica su se ljetos, nakon ulaska u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica odlučila za odlazak iz kluba. Prihvatili su ponudu susjednog Omladinca iz Korije, koji je ove sezone krenuo iz 3. županijske lige Zapad, međutim, nakon nepuna dva mjeseca odlučili su se za povratak u “staro jato”. Njih dvojica bit će veliko pojačanje treneru Stjepanu Pleši upravo na mjestima u momčadi gdje je bilo najviše problema, a suigrači znaju da se u igri na njih uvijek mogu osloniti.

To će moći dokazati u nedjelju, 19. rujna u 16 sati i 30 minuta, kada se u Bereku igra susret četvrtog kola 4. lige s jakim suparnikom, dojučerašnjim trećeligašem Tehničarem iz Cvetkovca.

Nedjeljni bušetinski gosti nalaze se na prvom mjestu na tablici s devet osvojenih bodova iz tri utakmice. Postigli su sedam, a nisu primili niti jedan pogodak, što dovoljno govori o snazi njihovog igračkog kadra. Domaći igrači morat će dati maksimum svojih mogućnosti, ako žele doći do pozitivnog rezultata.

Glavni sudac je Nikola Anić, pomoćnici Slavko Miklečić i Božidar Biljan, a delegat na ovom susretu Božidar Vrbaslija.

4. liga BJ-KC-VT, 4. kolo – nedjelja, 19. rujna u 16 sati i 30 minuta:

Graničar Bušetina – Tehničar Cvetkovec
Dinamo Predavac – Graničar Đurđevac

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva, M. Šolc)