4. LIGA BJ-KC-VT U okršaju dva Graničara uspješniji onaj iz Bušetine: Mikolčić i Petrinić za prvu pobjedu u ovom rangu natjecanja

Nakon dva početna poraza nogometaši Graničar Bušetine u trećem kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica došli su do prvih bodova pobijedivši na gostovanju Graničar u Legradu 2:1.

Od prvih minuta bilo je očito da gosti u ovom susretu mogu doći do pozitivnog rezultata te nadoknaditi propušteno u prošlom kolu na svom terenu s Kloštranima. U čvrstoj utakmici gostujuću momčad u prednost je doveo Ivan Mikolčić ubacivši rutinirano jednu loptu u domaću mrežu u 37. minuti.

Na 2:0 povećao je najefikasniji gostujući nogometaš Karlo Petrinić u 54. minuti, koji je desetak minuta kasnije propustio da svojim drugim pogotkom sigurno riješi pitanje pobjednika. Propuštenu priliku domaći igrači kaznili su u 67. minuti smanjivši pogotkom Darija Nađa rezultat na 2:1.

U posljednjih pet minuta gostujući igrač koji je ušao s klupe, Saša Ivanešić, imao je odličnu priliku za zgoditak, ali ju nije iskoristio, tako da je ostalo 2:1 za Graničar Bušetinu.

-Čestitam svojim igračima na požrtvovnosti i zalaganju. Domaće napade smo uspješno neutralizirali, a mi smo mogli doći do uvjerljivije pobjede. Igru naše momčadi su nosili Borna Mimić i Janko Brlas. Ako nastavimo igrati na ovoj razini i u idućim utakmicama, možemo očekivati nove pobjede – zadovoljan je bio trener Graničar Bušetine Stjepan Pleše.

Graničar Legrad – Graničar Bušetina 1:2
Igrač utakmice: Janko Brlas

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content