3. HNL SJEVER Velika pobjeda Papuka u Bjelovaru: Orahovčani slavili golovima Petra Špoljarića i Miroslava Rukavine

Nogometaši orahovačkog Papuka u sklopu 3. prvenstvenog kola 3. HNL Sjever svladali su na gostovanju favorizirani Bjelovar i to ne samo svladali, nego i potpuno nadigrali.

Iako je Bjelovar najavio borbu za sam vrh ljestvice, u prvim utakmicama to i nije baš pokazao. Papuk je u Bjelovaru odigrao prema zamislima trenera Martina Majdenića i na kraju slavio s 2:1, golovima Petra Špoljarića u 4. i Miroslava Rukavine u 70. minuti utakmice.

-Odigrali smo baš onako kako ja težim da ova momčad igra, čvrsto u obrambenom bloku te rastrčano, brzo i konkretno u kontri i polukontri. Upravo na taj način smo i zabili svoje pogotke, dvije kontre – dva pogotka. Čestitam svojim igračima na velikoj borbenosti, hrabrosti i volji koju su pokazali i zasluženo došli do bodova. Moram priznati da me malo Bjelovar iznenadio, očekivao sam puno jačeg i čvršćeg protivnika, ništa se od toga nije vidjelo, ali poznato je da igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli tako da je to još jedna pohvala za igru mojih igrača na terenu – rekao je Majdenić koji je već krenuo s pripremom za 4. kolo i domaći ogled protiv Podravca iz Virja:

-Dobro je da ozljeda nema, a niti kartona, pa ćemo kompletni u taj okršaj i nadam se po nova tri boda koja bi nam donijela priključak samom vrhu – zaključio je Majdenić.

Bjelovar – Papuk Orahovica 1:2
Igrač utakmice: Miroslav Rukavina

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content