TKD Slatina: Gal i Oskomić brončane na Svjetskom kupu u Budimpešti, Bišćan ostao bez drugog kola

Proteklog vikenda u Budimpešti je održan Svjetski kup u kickboxu na kojem je nastupilo 289 klubova s 3.040 boraca iz 45 zemalja.

Taekwondo klub Slatina na ovom je, najvećem ovogodišnjem natjecanju nastupio s tri borca koji su se natjecali u osam različitih disciplina.

Turnir

Broncu je za Slatinu osvojila Stefani Oskomić u kategoriji mlađih kadetkinja do 32 kilograma u light i kick light contactu.

Eva Gal je također osvojila broncu u kategoriji starijih kadetkinja do 42 kilograma u semi contactu, prošavši dva kola prekidom, a izgubila je od domaće borkinje u zadnjoj sekundi borbe, treba napomenuti, uz veliku pomoć sudaca. U light contactu Eva je prošla prvo kolo prekidom, te je potom izgubila zbog opomene, a vodila je cijelo vrijeme borbe.

TKD

Fran Bišćan je u semi contactu ispao u prvom kolu nakon vrlo dobre borbe, dok je u light contactu diskvalificiran zajedno sa svojim protivnikom.

– Ipak smo zadovoljni ovim rezultatima, jer je ovo bila dobra provjera za Europsko prvenstvo u Budvi u jedanaestom mjesecu ove godine, gdje se Eva bori kao članica hrvatske reprezentacije u tri discipline – rekao je trener Stjepan Gal, te se zahvalio Danijelu Križeku i Gradu Slatini u pomoći pri putovanju na Svjetski kup u Budimšeti.

(www.icv.hr, adf, TKD Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content