FOTO Graničar Bušetina praznih ruku u svom Bereku: Kloštranska Mladost iskoristila ponuđeno i odnijela puni plijen

U drugom kolu 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Graničar Bušetine na svom su terenu u bušetinskom Bereku poraženi od kloštranske Mladosti 2:0.

Od prvog sučevog zvižduka gosti su imali inicijativu koju su materijalizirali u 20. minuti kada je Luka Glogovšek glavom svladao dojučerašnjeg vratara Mladosti Eljfata Mehmedija.

Desetak minuta kasnije dosuđen je slobodni udarac za domaću momčad, loptu je uzeo Borna Mimić i oštrim udarcem na žalost domaćih navijača zatresao samo vratnicu. Nakon jednog kraćeg izlaska iz igre u 15. minuti, domaći kapetan Karlo Petrinić u 36. minuti zbog ozljede je morao napustiti travnjak, a zamijenio ga je Slavko Jagarinac.

IMG_4258

Tri minute prije odlaska na odmor lopta je dugo putovala domaćim petercem dok ju Nikola Šantek glavom nije ubacio u mrežu za gostujuću prednost od 2:0. Na početku drugog dijela utakmice domaći nogometaši ušli su puno angažiranije. Po desnom boku probijali su Janko Brlas i Filip Kukolj, prijetili gostujućem čuvaru mreže Leu Franjiću, ali bez koncentracije u završnici.

Do kraja utakmice domaća momčad težila je promjeni rezultata, ali bez uspjeha. Gosti su iskoristili ponuđeno i osvojili tri boda. Bio je ovo drugi uzastopni susret u kojem igrači bušetinske momčadi nisu uspjeli postići pogodak.

IMG_4265

– Moramo još odrastati jer je ovo puno zahtjevniji rang natjecanja. Prvi dio odigrali smo na razini utakmice u Ferdinandovcu, što su gosti iskoristili i došli do početne prednosti. Drugi dio je bio puno bolji i ako tako odigramo u idućem kolu u Legradu, možemo se nadati pozitivnom rezultatu – na kraju je rezimirao domaći trener Stjepan Pleše.

Graničar Bušetina – Mladost Kloštar Podravski 0:2
Najbolji u redovima Graničar Bušetine: Filip Kukolj

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content