FOTO Sveti Đurađ i milanovački Sokol remizirali u miroljubivom gradskom derbiju, Dinamo se “ispuhao” na Kladarama s čak dvanaest pogodaka

Proteklog je vikenda, po lijepom i sunčanom vremenu, odigrano nekompletno četvrto kolo 2. županijske nogometne lige Zapad.

Lukač 05 na svom je terenu s 5:2 svladao Croatiju iz Grabrovnice. Za domaće su po dva pogotka postigli Ivan Topić i Josip Šoštar, dok se jednom u strijelce upisao Mateo Rajnović. Pogotke za gostujući sastav su postigli Kristijan Lončarić i Vinko Martinčević.

Dinamo je na svom travnjaku u Kapeli Dvoru “pregazio” Kladare ubacivši tucet golova u gostujuću mrežu. Pet puta mrežu je pogodio odlični Stjepan Rajnović, dvostruki strijelci su bili Kristijan Blažeković i Mihael Martelo, dok su po jedan zgoditak postigli Mato Iličić, Marko Kasumović i Jurica Beštek.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice pobijedila je Podravec iz Dinjevca na “njegovom domaćem terenu” u Turnašici 4:1. Dva pogotka za goste postigao je Matej Ivoš, a po jednom su strijelci bili Siniša Vlaisavljević i Stipo Djak. Jedini pogodak za Podravec postigao je Ivan Rastovski.

MG_4670

U gradskom derbiju, koji je ujedno bio i derbi začelja, Sveti Đurađ i milanovački Sokol remizirali su rezultatom 1:1. Gosti su poveli pogotkom Tina Szabe nakon solo prodora u 61. minuti, a poravnao je iskusni Dalibor Ladović u 75. minuti. Obje momčadi su imale priliku doći i do pobjede, ali su igrači u nekoliko izglednih situacija bili neprecizni. U 85. minuti žuti karton je zaradila predstavnica domaćeg kluba Ivana Ćavarušić, a gostujući igrač Mateo Pšihistal je ‘pocrvenio’ nakon posljednjeg sučeva zvižduka, zbog “ugodnog razgovora” s glavnim sucem Mihaelom Gopcem.

Utakmica između Drave iz Terezinog Polja i Mladosti iz Vukosavljevice je odgođena i odigrat će se nakon završetka jesenskog dijela natjecanja.

Bilogora 1947. i Lukač 05 jedine su stopostotne momčadi i nakon četvrtog odigranog kola, ali to će trajati samo do nedjelje, 3. listopada kada će međusobno odmjeriti snage u derbi susretu petog kola. Milanovački Sokol i Sveti Đurađ ostali su na samom začelju…

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content