MOLITVA, POST, SAVJET Počela jesenska kampanja Inicijative 40 dana za život

Virovitica se i ove godine priključila gradovima koji će diljem Hrvatske sudjelovati u jesenkoj kampanji Inicijative 40 dana za život. Podsjećamo, riječ je o pro-life inicijativi vjernika koja na nekoliko razina promiče vrijednost života od samog začetka, pomaže trudnicama, ženama i obiteljima koje se lome oko pitanja pobačaja ili teško podnose duhovne i tjelesne rane nakon tog čina. Inicijativa ujedno pomaže obiteljima i trudnicama u nevolji, osiguravajući im ne samo podršku i savjet već i konkretnu materijalnu pomoć.

Sama kampanja traje od 22. rujna do 31. listopada, a sudionici Inicijative jučer (nedjelja) prošli su ulicama Virovitice u procesiji u čast Bezgrešnog srca Marijina. Marijanskom pobožnošću tako je počela kampanja na virovitičkom području.

IMG 20210920 WA0003 e1632132886333
foto: Inicijativa 40 dana za život

-Dolazak na procesiju je sudjelovanje u najavljenom trijumfu Bezgrešnog srca Marijina, budući da su apostolat za život i neizostavan dio pobjede dobra nad zlim. Neka naši građani osjete tu pobjedu u svojim srcima, gledajući našu Majku i nas kako s njom hodamo te svi zajedno slavimo našeg pobjednika, Krista, Život! – poručio je Ante Čaljkušić iz Inicijative.

Tijekom kampanje, uz molitveno bdijenje u blizini ulaza u Opću bolnicu Virovitica, članovi Inicijative pružat će podršku, savjet i razgovor svim zainteresiranima, poručili su iz virovitičkog ogranka. Samo bdijenje ispred bolnice bit će svakog dana u periodu od 7 do 19 sati.   (www.icv.hr, mlo, foto: Inicijativa 40 dana za život)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content