Nastavljeni radovi na rekonstrukciji gradskih cesta: Novi asfalt dobile Cesarčeva, Boškovićeva i Franjevačka ulica

Novo „lice“ dobivaju brojne gradske i prigradske ulice, kao i nogostupi, a unazad nekoliko mjeseci paralelno se radi na više gradilišta. Ovih dana novo su ruho dobile još tri ulice u centru Virovitice, a riječ je o ulicama Ruđera Boškovića i Augusta Cesarca te Franjevačkoj ulici.

Radove redovito obilazi i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin sa svojim suradnicima koji ističe kako je obnova cesta i nogostupa jedan od prioriteta u narednom periodu.

– Trenutno su u tijeku radovi u Ulici Ivana Gundulića gdje se radi na proširenju ceste i sanaciji nogostupa, priprema se za asfaltiranje nogostup u Ulici Sajmište, radi se na nogostupu uz park u Koriji… Ovih dana očekuje nas i početak radova na uređenju Franjevačkog parka ispred Župne crkve sv. Roka, uveli smo u posao izvođača radova za sanaciju klizišta u Mlinskoj ulici u Sv. Đurađu, očekuje nas uvođenje u posao izvođača za sanaciju Gradskog odlagališta, kao i spojnu cestu Gajeva – Vinkovačka. Također, gotova je projektna dokumentacija za rekonstrukciju Masarykove ulice te sada čekamo otvaranje natječaja  rekao je gradonačelnik Kirin.

S rekonstrukcijom cesta i nogostupa nastavit će se i dalje te se radovi uskoro očekuju i u Podravskoj ulici – odvojak, Ulici Mate Lovraka – odvojak, ulicama Svetog Trojstva i Vinogradski put – I. odvojak u Milanovcu, Svetog Križa u Svetom Đurađu, Svetog Jurja u Podgorju.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content