Orahovački gradonačelnik Saša Rister ugostio sugrađanku Kristinu i njenog supruga NBA košarkaša Ivicu Zubca

Košarkaška zvijezda, odnedavno i „orahovčki zet“, hrvatski košarkaški reprezentativac Ivica Zubac igrač NBA ekipe LA Clippers posjetio je danas gradsku upravu i gradonačelnika Sašu Ristera. U razgovoru s gradonačelnikom, Kristina i Ivica otkrili su kako planiraju investirati upravo ovdje u Orahovici. Ono što je zasad poznato je kako se Kristina bavi uzgojem konja te svakako želi ovdje u Orahovici proširiti svoj posao. U tome ima i punu podršku supruga Ivice.

– Volimo provoditi vrijeme u Orahovici uz obitelj i prijatelje, Orahovica je grad prepun potencijala zato smo se odlučili investirati upravo u moj rodni grad – započela je Kristina.

Gradonačelnik Rister naglasio je kako mu je izuzetna čast primiti našeg uspješnog NBA košarkaša te se zahvalio što su došli u posjet gradske uprave.

image1

– Ovog ljeta puno se pisalo o Orahovici, a to je velika promocija našeg grada. Mene kao gradonačelnika imate kao partnera za buduću suradnju što se tiče investicija, ali i sporta -rekao je Rister. I

vica, kako smo rekli, trenutno igra za LA Clipperse, a uskoro se vraća svojim obvezama i povratku u Ameriku.

– Uvijek rado posjetim Orahovicu i Jezero koje je prekrasno. Slažem se s Kristinom da je Orahovica grad prepun potencijala i zato smo se i odlučili za konkretne poteze i investicije upravo ovdje. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje, a u budućnosti bi mogli poraditi i na otkrivanju orahovačkih košarkaških talenata – rekao je Ivica Zubac.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content