Počela nova pedagoška godina: Orahovački gradonačelnik Rister Palčićima poželio sretan prvi dan vrtića

Srijeda je bila prvi dan rada nove pedagoške godine Dječjeg vrtića ”Palčić”. Tom prigodom odgajatelje i mališane posjetio je orahovački gradonačelnik Saša Rister razveselivši mališane slatkim poklonima. Gradonačelnik je obišao sve grupe u društvu ravnateljice Borislave Kordoš.

– Nema ljepšeg osjećaja nego doći među djecu. Jednostavno ti samom svojom pojavom izmame osmijeh na lice. Posebno mi je drago bilo porazgovarati s njima, podijeliti ”petice”, a evo i ovi slatki paketi su ih oduševili. Cilj je bio uljepšati im prvi dan vrtića jer to je veliki dan za njih, a posebno onima koji su po prvi puta u vrtiću. Jedna djevojčica je čak rekla kako bi htjela biti gradonačelnica pa smo odlučili zamjeniti uloge na jedan dan, ona će biti gradonačelnica, a ja sam obećao biti u vrtiću – rekao je s omijehom Rister.

0109vrtcrister 3

Uskoro će Dječji vrtić zbog radova i obnove zgrade preseliti u osnovnu školu pa je gradonačelnik Rister obišao zgradu.

– Već sam upoznat sa svim problemima ove zgrade i zato i kreće potpuna obnova. Danas sam pogledao još jednom najkritičnije dijelove i evo, nadam se kako će ova zgrada ubrzo biti uređena, a dok traju radovi mališani Palčića će biti smješteni u našu osnovnu školu – zaključio je Rister. Dječji vrtić Palčić ove godine pohađa 117 mališana.

– Odlično smo popunjeni, čak imamo i 20-ak djece na listi čekanja. Jedva smo dočekali ove radove na uređenju jer smo imali velikih problema s propuštanjem zidova i stropova i sada će i to konačno biti riješeno. Hvala gradonačelniku na ovom važnom projektu za nas i posjeti. Bili su prepuni dojmova, a posebno sretni slatkim poklonima – rekla je ravnateljica Kordoš.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content