POČELA NOVA ŠKOLSKA GODINA U virovitičkim osnovnim školama prvašići započeli s novom životnom avanturom

U ponedjeljak, 6. rujna započela je nova školska godina, a dan je posebno emotivan bio za one koji su u školske klupe sjeli po prvi puta.

U Osnovnoj školi Ivane Brlić-Mažuranić početak školske godine za učenike prvih razreda obilježen je prigodnom priredbom. Učenici su kroz pjesmu, ples i recitacije poželjeli dobrodošlicu malim kolegama – prvašićima. Sve nazočne pozdravio je ravnatelj škole Ivica Tomljanović, a podršku prvoškolcima dali su i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica, predstavnici Autokluba Virovitica te PU virovitičko-podravske.

Gradonačelnik Ivica Kirin istaknuo je kako će Grad Virovitica i u buduće ulagati maksimalne napore da kako bi djeca dobila sve što je potrebno za kvalitetno obrazovanje.

Inače, u ovoj školskoj godini u osnovne škole na području Grada Virovitice (OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, OŠ Vladimir Nazor, Katolička osnovna škola i COOR) upisano je ukupno 203 prvašića, dok navedene škole pohađa ukupno 1667 učenika.

(virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content