TRANSFER ZONA Patrik Bazijanac novo napadačko pojačanje u Svetom Đurađu: Nakon tri godine napušta redove županijskog prvoligaša iz Rezovca

Nakon što su ovog ljeta redove Svetog Đurađa napustili Marino Grizelj, najbolji strijelca kluba u prošloj sezoni, odlični lijevi bočni Denis Hudi i veznjak Josip Điketa, Uprava je proteklih nekoliko mjeseci radila na dovođenju adekvatnih zamjena.

Možemo reći kako su ovog prijelaznog roka odradili vrlo dobar posao, budući da je strateg Nikola Mesić na raspolaganje ”dobio” sedam novih igrača. Tomislav Topolovčan, Filip Filjak, Davor Pandur, Zoran Filipović i Marko Glumpak povratnici su u redove županijskog drugoligaša, dok je Ante Martić pristigao iz milanovačkog Sokola. Dominik Štraus, koji je prošao školu nogometa u Suhopolju i koji je nastupao za niz klubova na području županije nakon nekoliko godina pauze vratio se na teren, pristigao je iz Rezovca, a upravo iz tog virovitičkog prigradskog naselja stiže i najnovije pojačanje.

Riječ je o Patriku Bazijancu, brzonogom igraču s odličnom tehnikom koji je ponikao u Virovitici gdje je proveo pet godina. U ”narančastom” dresu nastupao je za uzraste U-12 i U-14, odigrao je i nekoliko sezona u kadetima, a u sezoni 2015./2016. postao je članom Suhopolja. U redovima Grofova proveo je samo jednu sezonu prije povratka u Viroviticu, dok je 2018. pristigao u Rezovac za kojeg je nastupio sve do završetka prošlogodišnjeg prvenstva.

U prošloj je sezoni za županijskog prvoligaša odigrao 14 susreta u kojima je upisao pet pogodaka, a upravo je to ono što je potrebno Svetom Đurađu u borbi za što bolji plasman u novoj natjecateljskoj godini.

(www.icv.hr, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content