1. ŽNL VETERANI Pobjedom u Rezovcu golovima Hrženjaka i Kovača, Mikleuš na korak do naslova jesenskog prvaka

Odigrano je kompletno šesto kolo 1. županijske nogometne lige veterana. Vodeći Mikleuš pobijedio je 2:0 na gostovanju u Rezovcu. Gosti su otpor domaće momčadi ‘slomili’ tek u samoj završnici susreta. Zgoditke su postigli Mario Hrženjak u 71. i Mario Kovač u 74. minuti.

Suhopolje je na svom terenu remiziralo s orahovačkim Papukom 2:2. Domaća momčad je imala prednost od 2:0 zgodicima Berislava Vidića u 22. i Marija Fištrovića u 38. minuti, međutim, gosti su golovima Zorana Muselinovića u 40. i Marija Kubačeka u 45. minuti došli do boda.

Najviše pogodaka postignuto je u Gradini, gdje je domaća momčad s visokih 8:1 svladala Standard iz Nove Šarovke. Hat-trick za domaću momčad postigao je Stevo Stupar, dva puta je gostujuću mrežu pogodio Dragan Mihaljević, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Goran Duvnjak, Predrag Počuč i Predrag Čađavčan. Jedini strijelac za goste bio je Josip Vukalović.

Kolo su zaključili Slatina i Virovitica na stadionu Antuna Tone Butorca remijem 1:1. Gosti su poveli zgoditkom Darija Duvnjaka u 53. minuti, a bod domaćoj momčadi donio je svojim pogotkom minutu prije kraja utakmice Predrag Vujić.

Vodeći Mikleuš osvojio je 18 bodova, drugoplasirana Gradina ima 10, a slijede Slatina i Virovitica sa po devet bodova, s tim da Slatina ima jednu utakmicu manje.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content