2. ML SJEVER Košarkaši Virke upisali novi poraz: U trećem kolu bolja je bila momčad Bjelovara

Košarkaši Virke nisu uspjeli doći do prve pobjede u novoj sezoni. U sklopu 3. kola 2. ML Sjever gostovali su jučer u Bjelovaru kod istoimenog domaćina koji je nakon uvjerljive pobjede u Koprivnici upisao i drugu pobjedu, ovog puta na svom terenu. 

Izabranici Dražena Lukše bolje su ušli u susret te su nakon prvih deset minuta držali minimalnu prednost na svojoj strani rezultatom 22:21, no već su do poluvremena domaći košarkaši osigurali prednost koja im je u konačnici donijela pobjedu. Prvi dio utakmice završio je rezultatom 50:37 za momčad Bjelovara.

Posljednje dvije dionice još su jednom rezultatski pripali Virki, ali nedovoljnom razlikom da bi se rezultat preokrenuo u njihovu korist. Nakon 30 minuta igre bilo je -11 (67:56), dok je utakmica završena s konačnih devet poena prednosti za košarkaše domaće momčadi. Konačan rezultat utakmice glasio je 88:79.

Vatroslav Golub i Marin Ferenčević bili su najefikasniji igrači Virke u ovom susretu s 26, odnosno 25 poena, dok je Antonio Pavlović ubacio 17 poena. 

KK VIRKA: Pažin, Fuis, Ferenčević 25, Golub 26, Petrović M. 9, Pavlović A. 17, Moslavac 2, Vučak, Matišić, Mucak, trener: Dražen Lukša.

Sljedeće kolo odigrat će se ovog vikenda, a košarkaši Virke i Bjelovara bit će slobodni.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content