3. HNL SJEVER Nakon prvog osvojenog boda na Vegešku stiže jaki Bjelovar: Zbog trećeg žutog kartona iz sastava izostaje Mark Djeveljekaj

Prošle subote, nakon šest sušnih kola, nogometaši Virovitice osvojili su prvi ovosezonski bod. Remizirali su na gostovanju u Murskom Središću s domaćim Rudarom 1:1, međutim, ostao je veliki žal jer su bili na milimetar do pobjede, izjednačujući zgoditak primili su u posljednjim sekundama utakmice.

U subotu, 9. listopada, u 15 sati, igraju se utakmice osmog kola 3. hrvatske lige Sjever. Momčad Virovitice na svom terenu Sportskog centra Vegeška dočekuje ambicioznu momčad Bjelovara. Bjelovarčani su u dosadašnjem dijelu natjecanja osvojili 11 bodova, a posljednji prvenstveni poraz pretrpjeli su prije pet kola na svom terenu od orahovačkog Papuka. Na posljednja dva gostovanju Bjelovar je osvojio po bod remiziravši s Varteksom u Varaždinu (0:0) i s Međimurjem u Čakovcu (2:2).

Prošle sezone Virovitica i Bjelovar igrali su tri međusobne utakmice. Jedna je igrana u Virovitici i tom prilikom Bjelovar je pobijedio 3:1, a u dva bjelovarska susreta u prvom je bodove odnijela Virovitica rezultatom 2:1, dok je u drugom domaća momčad bila rezultatski uvjerljiva rezultatom 3:0.

Trener Virovitice Krešimir Crvenka u subotnjem susretu s Bjelovarom ne može računati na veznog igrača Marka Djeveljekaja, koji je u prošlom kolu postigao zgoditak, ali i zaradio treći žuti karton, tako da će opet morati biti izmjena u početnoj postavi ‘narančasto–crnih’.

Utakmica je na rasporedu od 15 sati, pravdu će dijeliti Tomislav Hlevnjak, a pomoćnici će mu biti Ivan Iveljić i Josip Sokač.

3. HNL Sjever, 8. kolo – subota, 9. listopada u 15 sati

Mladost Ždralovi – Međimurje
Virovitica – Bjelovar
Polet SMnM – Papuk Orahovica
Varteks Varaždin – Radnik Križevci
Podravina Ludbreg – Podravac Virje
Koprivnica – Rudar Mursko Središće

Izrezak

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content