3. HNL SJEVER Papuk dočekuje Varteks, oporavljeni Miroslav Rukavina: Moramo disati kao jedan, ući hrabro i borbeno

Nogometaši Papuka odradili su i posljednji trening uoči današnjeg (subota) ogleda s ‘Bumbarima’ iz Varaždina, momčadi Varteksa u sklopu 9. prvenstvenog kola 3. HNL Sjever.

Momčad je gotovo kompletna, kartoniranih nema, a jedino će nedostajati ozlijeđeni stoper Zvonimir Špoljarić, no trener Martin Majdenić ‘mirno’ čeka utakmicu. Varteks dolazi s ubojitim napadačem, ‘legendarnim’ Leonom Benkom.

-Najvažnije je da su svi spremni. Utakmica će zasigurno biti teška jer je Varteks jako dobra momčad s odličnim pojedincima, no, mi smo pokazali da i s najjačima možemo igrati i ja čvrsto vjerujem u svoju momčad. Igrat ćemo svoju igru s čvrstim srednjim blokom, pokušati ne primiti pogodak. Nadam se da ćemo biti mirniji u završnici jer uz dobru obranu to donosi uspjeh – kaže Majdenić.

Potpuno se oporavio Papukov najbolji strijelac Miroslav Rukavina.

-Ništa više ne boli, spreman sam potpuno. Znamo da nas čeka velika i teška utakmica, no mi smo ove sezone pokazali koliko vrijedimo. Potrebno je samo da dišemo kao jedan, skupimo glave i hrabro i borbeno odradimo utakmicu. Tada uspjeh neće izostati – zaključio je Rukavina.

Majdenićevim igračima ovo je izuzetno bitna utakmica. Pobjedom bi preskočili današnjeg protivnika i uhvatili priključak s momčadima iz gornjeg dijela ligaške ljestvice.

Utakmica Papuka i Varteksa na nogometnom igralištu u Orahovici počinje danas u 15 sati. Glavni sudac je Filip Cindrić iz Nove Kapele, pomagat će mu Marin Ćosić iz Bjelovara i Patrik Tkalčević iz Čazme, dok je delegat na susretu Nikola Toplek iz Nedelišća.

3. HNL Sjever, 9. kolo – subota, 16. listopada u 15 sati

Rudar Mursko Središće – Mladost Ždralovi
Bjelovar – Koprivnica
Podravac Virje – Virovitica
Radnik Križevci – Podravina Ludbreg
Međimurje – Polet SMnM
Papuk Orahovica – Varteks Varaždin

Izrezak 1

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content