Uskoro kreću radovi na uređenju Dječjeg vrtića “Palčić” Orahovica

U maloj gradskoj vijećnici Grada Orahovice danas (petak) je potpisan ugovor o rekonstrukciji ili uređenju zgrade Dječjeg vrtića ”Palčić”. Ugovor su potpisali gradonačelnik Saša Rister i Željko Markić, vlasnik tvrtke Roje Gradnja d.o.o. iz Vukovara.

– Nakon dugog iščekivanja evo potpisan je danas ugovor s izvođačem radova za rekonstrukciju Dječjeg vrtića ”Palčić”, a radi se o isključivo građevinskim radovima bez opremanja. Ukupna vrijednost ovih radova je 10.432.220 kuna i uskoro nas očekuje početak radova. U dogovoru s izvođačem radova napravit ćemo hodogram kako bi znali kada ćemo točno početi s radovima jer moram na vrijeme isprazniti sve ono što je sada u vrtiću te adekvatno smjestiti djecu-polaznike, kako je najavljeno u prostor osnovne škole. Ako sve bude prema planu, djeca bi s početkom studenog trebala pohađati vrtić u prostoru škole, a na neki način time će nam se povijest nakratko vratiti jer, prisjetit će se malo stariji Orahovčani, da je vrtić nekada tamo i bio – rekao je gradonačelnik Saša Rister.

Dječji vrtić “Palčić” financiran je sredstvima Ministarstva poljoprivrede i jedan je od jedanaest vrtića koji se grade na području VPŽ.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content