FOTO Bratstvo ‘propustilo’ iznenaditi vodeću momčad lige, Antonio Babec već u 11. minuti odlučio pobjednika

U prvom susretu devetog kola 1. županijske nogometne lige, na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju vodeći Podravac iz Sopja minimalnom je pobjedom od 1:0 nad domaćim Bratstvom došao do nova tri boda.

Pitanje pobjednika riješeno je već u 11. minuti susreta, kada je Antonio Babec iskoristio jednu ubačenu loptu i svladao domaćeg čuvara mreže Alena Medveda. U nastavku prvog dijela utakmice gosti su imali dominaciju na terenu, ali to nisu uspjeli rezultatski materijalizirati. Domaća obrana uspjela je amortizirati sva napade vodećeg sastava lige.

Pred sam kraj prvog dijela u 40. minuti, nakon ubačaja s boka, loptu je zahvatio Mario Pejić, ali je ona završila u rukama gostujućeg vratara Kristijana Dumenčića.

IMG_9451-Custom

Od početka drugog dijela igrači Bratstva su ušli angažiranije i stvorili nekoliko lijepih prilika za izjednačujući pogodak, ali su se očito “zamjerili lopti” i nisu uspjeli svladati sigurnog Dumenčića.

Gostujućom igrom je ‘dirigirao’ iskusni Ivan Ibriks, koji je u više navrata “držao loptu pod kontrolom”. Naravno i sopjanska momčad je težila postizanju svog drugog pogotka, ali također bez rezultata.

-Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, ali se nastavljaju stari problemi. Imamo malo igrača, a ovog puta u sastavu nije bilo Denisa Kovača i Kristijana Mikolića. U drugom dijelu smo stvorili nekoliko prilika, ali lopta neće u gol. Protivnicima čestitam na zasluženoj pobjedi. Nadam se da će u idućim utakmicama naš rad rezultirati uspjehom – naglasio je trener Bratstva Elvis Vinak.

IMG_9473-Custom

-Domaći su imali možda malo veći posjed lopte, ali smo s nekompletnim sastavom došli do zaslužene pobjede. Igra nije bila briljantna, ali sam relativno zadovoljan uspjehom i rezultatom – zaključio je trener Podravca Mario Tolo.

Bratstvo Gornje Bazje – Podravac Sopje 0:1
Igrač utakmice: Ivan Ibriks

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content