Fantastične vijesti iz Zagreba: Matija Relić prvak Hrvatske u katama, Lovro i Laura Erak također na pobjedničkom tronu

Danas (subota) je u Zagrebu održano Prvenstvo Hrvatske u karateu za kadete, juniore i uzrast U-21. Iz Karate kluba Virovitica na prvenstvu u disciplini kata nastupili su Laura i Lovro Erak te Matija Relić.

Iako su još mlađi kadeti, na Prvenstvu su u kadetskom uzrastu, u vrlo jakoj konkurenciji, nastupili već spomenuti blizanci, Laura i Lovro Erak.

U ženskoj konkurenciji, u kojoj je bilo više od 20 natjecateljica iz cijele Hrvatske, Laura je bila odlična i osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je u muškoj konkurenciji od 18 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske, Lovro također odlično odradio svoju ‘zadaću’ te je osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

LOVRO I LAURA

Zadnji je nastupio Matija Relić u uzrastu U–21. Matija je potvrdio svoju kvalitetu i sve odradio kako se od njega i očekivalo. Osvojio je prvo mjesto, zlatnu medalju i pobjednički pokal.

Matija je i standardni seniorski reprezentativac. S reprezentativnom selekcijom 13. studenog putuje na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Dubaiju.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content