FOTO Pleše “počastio” sudačku trojku, Pipić dvostruki strijelac za uvjerljivu pobjedu Bilogore u bušetinskom Bereku

U redovima Graničar Bušetine, nakon uspjeha u domaćem susretu s Tehničarom iz Cvetkovca, nadali su se da na svom terenu mogu iznenaditi u susretu šestog kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica još jednog favorita, prošlosezonskog prvaka Bilogoru 91′ iz Grubišnog Polja.

Trener Stjepan Pleše zbog privatnih i poslovnih obveza nije mogao računati na dva standardna prvotimca, Eljfata Mehmedija i Bornu Mimića.

U tridesetak minuta igre taj izostanak se nije previše osjetio. Domaća momčad je bila nešto agilnija, ali nije došlo do promjene rezultata. Domaći navijači nisu bili zadovoljni nekim sudačkim odlukama, smatrajući da je Tomislav Blažević, Virovitičanin u redovima Bilogore zaslužio drugi žuti karton, odnosno isključenje. Ta nervoza se kasnije prenijela na klupu, pa je trener Pleše nakon učestalih prigovora zaradio žuti karton, a prijavljen je i zbog verbalnog okršaja sa sucima nakon utakmice.

IMG_8265

U 29. minuti prvu ozbiljniju priliku gostujuća momčad je materijalizirala. Matej Kraljević je pogodio domaću mrežu. Gostujuću prednost udvostručio je Krešimir Pipić svojim pogotkom u 40. minuti susreta.

Nakon devet minuta igre u drugom dijelu Ante Pavličević postiže i treći gostujući zgoditak čime je praktički riješeno pitanje pobjednika. Domaći kreću u brojne napade s ciljem da smanje gostujuću prednost. Plod takve igre bio je pogodak Alena Hodaka u 65. minuti. Otvorena igra Graničar Bušetine prema naprijed omogućila je gostujućim napadačima brojne kontre. Jednu takvu je iskoristio Pipić, koji je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 4:1 za Bilogoru.

IMG_8294

Momčad Graničar Bušetine morat će potražiti neku drugu priliku za osvajanje novih bodova.

-Zaslužena pobjeda Bilogore iako mislim da smo igrali bolje od postignutog rezultata. Primili smo pogotke iz prekida. Nismo se uspjeli, kao u Garešnici vratiti nakon 0:3. Neke stvari nisu štimale u fazi obrane. Morat ćemo nešto promijeniti, a možda čak i sustav igre, te ga prilagoditi mogućnostima naših igrača. Sad slijedi teško gostovanje i županijski derbi u Pitomači kod jedne od najjačih momčadi lige, a onda nas nakon tog u nastavku prvenstva očekuju protivnici s kojima se možemo ravnopravnije nositi, pa očekujem da počnemo osvajati bodove. U polusezoni moramo dovesti još neka pojačanja. Ova utakmica je bila nabijena nervozom, pa i neke moje reakcije možda nisu bile ispravne. Nastojat ćemo sve to popraviti – na kraju je sve prokomentirao trener Graničar Bušetine Stjepan Pleše.

Graničar Bušetina – Bilogora 91′ Grubišno Polje 1:4
Najbolji u domaćim redovima: Karlo Pelko

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content