FOTO Prva liga NS Sjever: Virovitički kadeti i juniori poraženi od koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa

Odigrane su utakmice sedmog kola 1. lige Nogometnog središta Sjever za kadete i juniore. Kadeti i juniori Virovitice bili su domaćini vršnjacima koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa.

Kadeti su uvjerljivo poraženi od gostujuće momčadi 5:0. Dva zgoditka za Slaven Belupo postigao je Fran Krnjak, a po jednom su strijelci bili Leon Kaurin i Luis Petrić iz igre te Mauro Blažeković s bijele točke. Nakon sedam kola kadeti Virovitice su sedmi na tablici s dva osvojena boda.

U susretu juniora bilo je puno uzbuđenja. Gosti su poveli pogotkom Ive Anića u 13. minuti. Poravnao je osam minuta kasnije David Gjugja. Na odmor se ipak odlazi s prednošću Slaven Belupa, drugi pogodak za goste postigao je Erik Erdelji u 37. minuti. Ivo Anić svojim drugim zgoditkom, ovog puta s bijele točke, dovodi momčad iz Koprivnice u prednost od 3:1. U 57. minuti domaća momčad ostala je sa samo deset igrača, jer je ‘nepotrebno’, drugi žuti karton, zaslužio već spomenuti Gjugja. Na terenu se to nije ‘osjetilo’, jer su domaći igrači krenuli u napad ne bi li promijenili rezultat. ‘Plod’ takve igre bio je kazneni udarac u 63. minuti, iz kojeg je kapetan David Pelc smanjio na 3:2. Domaći igrači kreću na “sve ili ništa”. Ozbiljno su prijetili gostujućoj obrani, “gol je visio u zraku”, međutimm bili su neprecizni, što su igrači Slaven Belupa u posljednjoj minuti kaznili zgoditkom za konačnih 4:2. Strijelac je bio Ivan Matotan.

Treba spomenuti da u domaćim redovima nije bilo Luke Špoljara, koji je zbog ozljede svoje suigrače bodrio s klupe. Nakon sedam kola juniori Virovitice su šesti sa šest osvojenih bodova.

U idućem kolu u Virovitici gostuju kadeti i juniori Mladosti iz Ždralova.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content