FOTO Rukometaši Viro Virovitice ‘slomili’ Đakovčane, Vašarević promuklim glasom: Presudila je velika želja, volja i obrana

U trećem kolu 1. hrvatske lige Sjever rukometaši Viro Virovitice na svom su terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole ostvarili i drugu pobjedu. Bili su bolji od Đakova rezultatom 28:25.  Trener Viro Virovitice Damir Vašarević zbog ozljeda nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca, ali je uspio ponovno složiti dobitnu kombinaciju.

Od samog početka domaći igrači su odlično ušli u susret, poveli 3:0 i prednost nisu ispuštali do kraja utakmice, međutim, ne možemo reći da su gosti bili slabi, također su pružili odličnu partiju i niti u jednom trenutku nisu dopuštali domaćim rukometašima da se “opuste”. Čim bi domaći igrači otišli na nešto veću prednost, gosti su ubacili u ‘brzinu više’ i smanjili domaću zalihu pogodaka na minimum od dva do tri zgoditka.

IMG_7992-Custom

U prvom dijelu domaći su imali pet zgoditaka prednosti (7:2 i 15:10), ali se na odmor otišlo s prednošću Viro Virovitice 15:12. Na početku drugog dijela Virovitičani su dva puta imali +4 (16:12 i 17:13). U nastavku se praktički igralo ‘gol za gol’. Domaći rukometaši su imali dva do tri pogotka prednosti. Gosti u posljednjih pet minuta kreću ‘na sve ili ništa’, ali je domaći vratar Karlo Štimac “zaključao svoja vrata” i s pet odličnih obrana izludio gostujuće igrače. Domaći pobjedu je potvrdio Dinko Baričević pogotkom s desnog krila iz ‘mrtvog’ kuta u 58. minuti.

IMG_7996-Custom

-Maksimalno smo se pripremili za kvalitetnu momčad Đakova. Igrali smo bez četiri igrača. Utakmicu smo dobili uz veliku želju i volju, uložili smo puno truda i znoja. Teško mi je nekoga izdvojiti, svi su dali svoj maksimum. Dobro smo ušli u sezonu. Treba još puno rada i rezultati će i ubuduće biti dobri. U cijeloj utakmici je obrana bila odlična u susretu s ovim jakim suparnikom – rezimirao je promuklim glasom domaći trener Damir Vašarević.

IMG_8027-Custom

Viro Virovitica: Karlo Štimac (16+0), Dino Meter (3+0), Vladimir Flanjak 5, Antonio Pavić, Hrvoje Vašarević 1, Toni Smutni 1, Dominik Sabo 6, Mateo Brašnić Ferreira 9, Dominik Arsić, Mateo Drinovac 2, Tomislav Kos Kalanja, Dino Baričević 4 i Mateo Mijatović. Trener: Damir Vašarević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content