Igor Andrović novi je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije

Igor Andrović novi je predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije, izabran na unutarstranačkim izborima koji su se održali 17. listopada.

– Zahvalio bih svim članovima i članicama HDZ-a koji su ove nedjelje izišli na izbore i na demokratski način izabrali novo vodstvo. Nakon gotovo pet godina na čelu županije, s osjećajem posebne odgovornosti prema našoj županiji, žiteljima naše županije i HDZ-u kao stožernoj stranci, odlučio sam istaknuti kandidaturu za predsjednika županijske organizacije HDZ-a Virovitičko-podravske županije. Učinio sam to u dogovoru sa svim bitnim političkim akterima HDZ-a na lokalnoj i nacionalnoj razini, jer veliki dio svog života vežem upravo uz Hrvatsku demokratsku zajednicu. Mogu reći da sam prošao sve stepenice stranke, od člana mladeži, temeljnog ogranka, potpredsjednika gradske i županijske organizacije, a od danas, nakon unutarstranačkih izbora, imam  veliku čast i odgovornost biti novi predsjednik županijske organizacije. Čestitam izabranim kolegama potpredsjednicima i od srca zahvaljujem svima koji su nam dali povjerenje. U vremenu koje dolazi ima mjesta za sve. Svi koji imaju ambiciju i žele stranci dati svoj doprinos su dobro došli. Zato pozivam sve, da svojim aktivnostima, idejama i programima još više ojačaju stranku. Zahvaljujem dosadašnjem predsjedniku Josipu Đakiću pod čijim je vodstvom HDZ ostvarivao velike pobjede i rezultate na području naše županije. Naša misija, bez obzira na promjenu na čelu stranke, ostaje nepromijenjena – nastaviti rješavati sve ključne probleme društva, boriti se za boljitak žitelja naše županije, vodeći se pritom državotvornim, domoljubnim, demokršćanskim i narodnjačkim vrijednostima – istaknuo je Igor Andrović, novi predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije.

Igor Andrović je bio jedini kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a za dopredsjednike ŽO HDZ-a Virovitičko-podravske županije, na unutarstranačkim izborima, održanima u nedjelju 17. listopada, izabrani su: Josip Đakić, Igor Fazekaš, Sanja Kirin i Saša Rister.

(hdz-vpz.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content