Igor Fazekaš i dalje na čelu Gradskog odbora HDZ-a grada Slatine

Jučer (nedjelja) su u cijeloj Hrvatskoj održani unutarstranački izbori Hrvatske demokratske zajednice za predsjednike i potpredsjednike županijskih, gradskih i općinskih organizacija, pa su tako izbori provedeni i u Slatini.

U Slatini je za predsjednika Gradskog odbora HDZ-a ponovo izabran Igor Fazekaš, dok su za potpredsjednike izabrani Helena Hegediš, Antun Vujić i Marko Bilandžija. Igor Fazekaš izabran je sa 205 glasova članova slatinskog HDZ-a, Helena Hegediš sa 113, Antun Vujić sa 110, a Marko Bilandžija 94 glasa.

Fazekaš je zahvalio svim članovima koji su izašli na izbore te svojim glasom izabrali novo vodstvo stranke.
 
– Drage stranačke prijateljice i prijatelji iza nas su još jedni unutarstanački izbori. Veliko hvala svima vama koji ste odvojili svoje slobodno vrijeme i izašli na jučerašnje izbore i svojim glasom pomogli u izboru novo/starog  predsjedništva GO HDZ Slatina.  Zahvaljujem vam na ukazanom povjerenju koje ste ukazali meni, ali i novoizabranim potpredsjednicima. Pred nama je sada još jedno razdoblje puno velikih planova, ali sam uvjeren da će nam s ovakvim ljudima u Hrvatskoj demokratskoj zajednici svaka prepreka biti samo izazov. Zajedništvo i volja za boljitkom našeg grada i naših prigradskih naselja i protekle godine, ali i u narednom mandatu, svima nama u Gradskom odboru mora biti jedini prioritet, a najveći poticaj nam je naše članstvo koje se stalno povećava, jer smo u zadnjih godinu dana ostvarili najveći broj novoupisanih članova u županiji. Želim čestitati i novoizabranom predsjedniku Županijske organizacije Igoru Androviću i izabranim dopredsjednicima. Zahvaljujem dosadašnjem predsjedniku Josipu Đakiću na svim naporima i uspjesima koji je HDZ ostvario u Virovitičko-podravskoj županiji do sada s njim na čelu. I dalje trebamo biti glas naših građana, te uvjeren u nove pobjede HDZ-a pozivam da zajedno u zajedništvu pokažemo da smo najjača politička opcija, kako u gradu Slatini tako i u našoj županiji i Republici Hrvatskoj – rekao je Fazekaš.
 
(www.icv.hr, adf, HDZ Slatina; Foto: D. Fišli)
 
246332807 549475809483636 7769295816431373556 n

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content