KINO PARK Ovog vikenda pogledajte animirani “100% Vuk” i dva odlična horora, “Duhovi tame” i “Noć vještica ubija”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam čak tri projekcije. U subotu, 30. listopada u 19 sati na rasporedu je horor “Duhovi tame”. U nedjelju, 31. listopada u 17 sati možete pogledati animirani film “100% Wolf” sinkroniziran na hrvatski, dok je vremenski termin od 20 sati rezerviran za još jedan odličan horor “Noć vještica ubija”.

DUHOVI TAME

Izvorno ime: Antlers
Redatelj: Scott Cooper
Žanr: SF, akcija, horor
Uloge: Keri Russell, Jesse Plemons, Jeremy T. Thomas
Godina: 2020.
Država: SAD

Sadržaj filma: Riječ je o adaptaciji kratke priče Nicka Antosce, The Quiet Boy, o učiteljici iz malog grada koja sa svojim bratom, lokalnim šerifom, otkriva da jedan njezin učenik krije opasnu tajnu koja sa sobom povlači zastrašujuće posljedice.

100% VUK

Izvorno ime: 100% Wolf
Redatelj: Alexs Stadermann
Žanr: animirani
Uloge: Loren Gray, Adriane Daff, Jane Lynch
Godina: 2020.
Država: Australija, Belgija

Sadržaj filma: Priča o 100% vuku fokusira se na Freddyja, nasljednika ponosne obiteljske loze vukodlaka. Uvjeren da će postati najstrašniji vukodlak ikad, Freddy ostane šokiran kada na svoj 14. rođendan njegovo prvo “ratovanje” pođe po zlu, pretvarajući ga u divlju pudlicu. Starješine čopora su bacile kost, a Freddy mora do sljedećeg izlaska Mjeseca dokazati da ima pravo vučje srce ili riskirati da bude zauvijek izbačen iz čopora. Freddy mora prevladati svoju ružičastu i pahuljastu vanjštinu kako bi dokazao da je još uvijek 100% vuk.

NOĆ VJEŠTICA UBIJA

Izvorno ime: Halloween Kills
Redatelj: David Gordon Green
Žanr: horor
Uloge: Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Judy Greer
Trajanje filma: 106 min
Godina: 2021.
Država: SAD

Sadržaj filma: Prošle su tek minute nakon što su Laurie Strode (Curtis), njezina kćer Karen (Judy Greer) i unuka Allyson (Andi Matichak) ostavile Michaela Myersa zatvorenog u Laurienom gorućem podrumu. Laurie je odvedena u bolnicu s po život opasnim ozljedama, misleći da je napokon ubila maskirano čudovište koje ju muči cijelog života. No, Michael se uspije osloboditi iz Lauriene zamke i nastavlja svoj krvavi pohod. Laurie se usprkos ozljedama priprema obraniti od Myersa te inspirira cijeli Haddonfield da se zajedno suprostave ovom nezaustavljivom čudovištu. Laurie, njezina kćer i unuka udruže se sa žrtvama Myersovog prvog pohoda i odluče preuzeti stvar u svoje ruke, uloviti Michaela Myersa i završiti svoju borbu s njim jednom zauvijek.

(www.icv.hr, Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content