Nogometaši Virovitice osvajanjem kadetskog kupa potvrdili dominaciju u mlađim uzrastima u VPŽ

Nakon pionirskog i juniorskog, mladi nogometaši Virovitice osvojili su naslov osvajača Županijskog nogometnog kupa i u kadetskom uzrastu čime su i drugu godinu uzastopce potvrdili dominaciju u mlađim uzrasnim kategorijama na području Virovitičko–podravske županije. Kadetsko finale odigrano je ne terenu Sportskog centra Vegeška između dva gradska rivala Virovitice i No Limit TVIN-a. Narančasto–crni pobijedili su ovog puta bijelo–crne 2:1. 

IMG_9002-CustomU prvih nekoliko minuta igrači No Limit TVIN-a su imali više loptu u nogama, ali su igrači Virovitice iz prve organizirane akcije došli do zgoditka. Nakon uigrane akcije u sedmoj minuti oslobodio se Tin Cader i pogodio nebranjeni dio mreže vratara Patrika Grdića.

U nastavku momčadi su se izmjenjivale u inicijativi, propušteno je nekoliko prilika, ali se do odmora rezultat nije mijenjao. Na početku drugog dijela kao da je na teren izašla neka nova momčad No Limit TVIN-a. Agresivnošću su pritisnuli momčad Virovitice na njenu polovicu terena i činilo se kao da je bilu izjednačenje rezultata.

To kao da je razljutilo agilnog kapetana Virovitice Robert Rokingera koji je u 50. minuti iskoristio jednu dobru loptu Nike Gomerčića i silovito jurnuo na vrata No Limit TVIN-a te postigao drugi domaći zgoditak. U nastavu Rokinger je imao još dva takva prodora, prvi u 60. i drugi u 69. minuti, ali u oba navrata nije uspio svladati vratara Grdića.

IMG_8980-CustomDvije minute prije kraja susreta Ivan Crnojević iskoristio je jedno nesnalaženje obrane narančasto–crnih i postigao zgoditak za No Limit TVIN. Za nešto više nije više bilo dovoljno vremena. Pobjednički pehari su završili u rukama kadeta Virovitice.

Medalje svim sudionicima te pehare pobjedničkoj momčadi podijelio je povjerenik za kup natjecanje Županijskog nogometnog saveza Damir Vargović.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content