PIONIRI Danas su na rasporedu dvije zaostale utakmice: Od 19 sati igra se gradski derbi kod uzrasta U-9, Mladost u Čačincima dočekuje vršnjake iz Borove

Nekoliko zaostalih utakmica odigrat će se danas u pionirskom uzrastu.

Kod uzrasta U-9, od 19 sati, očekuje nas gradski derbi u kojem će snage odmjeriti mališani hrvatskog trećeligaša Virovitice i No Limit TVIN-a. Trenutno su ”narančasto-crni” vodeća momčad prvenstva s maksimalnih 15 osvojenih bodova iz pet odigranih utakmica, dok su Akademci u dosadašnjem djelu prvenstva upisali jednu pobjedu i tri poraza što im je bilo dovoljno za trenutno sedmu poziciju.

Kod pionira U-13 drugoplasirana čačinačka Mladost od 17 sati dočekuje vršnjake iz Borove koji još uvijek čekaju na prve bodove u novoj sezoni. U slučaju pobjede ili remija, Mladost će barem privremeno preuzeti vodeću poziciju od Virovitice s kojom su izjednačeni na vrhu ljestvice, a obje momčadi imaju maksimalnih 15 bodova.

Zaostala utakmice 6. kola između Suhopolja i Graničar Bušetine kod uzrasta U-9, odnosno utakmica između Mikleuša i Graničar Bušetine kod uzrasta U-13, odigrat će se ovog četvrtka.

Utakmica u Mikleušu započinje u 17 sati, dok će susret na stadionu Park započeti pola sata kasnije.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content