2. HMNL ISTOK Hat-trick Jurice Šantića, slatinski malonogometaši slavili u Slavonskom Brodu

Najuspješniji malonogometni klub s područja Virovitičko–podravske županije, Slatina, u petom kolu 2. hrvatske lige Istok u utorak 9. studenog gostovao je u Slavonskom Brodu, gdje je igrao s nekadašnjim prvoligašem i prošlosezonskim prvakom 2. HNL Istok Brodom 035. Slatinčani su pobijedili rezultatom 7:5.

Domaća momčad je povela zgoditkom Mateja Gačića u šestoj minuti, ali su Slatinčani s dva zgoditka Jurice Šantića u 9. i 11. minuti preokrenuli rezultat u svoju korist. Već minutu kasnije na 2:2 poravnao je Mateo Marčetić. U 18. minuti pogotkom Milana Prlića Slatina ponovno vodi.

Boljom igrom u drugom dijelu Slatinčani dolaze do konačne pobjede 7:5. U drugom dijelu zgoditke za Slatinu postigli su Boris Bihar, Florijan Rupčić, Dominik Bogati i Jurica Šantić, dok je dva pogotka za domaće postigao Mateo Marčetić, a jednog Josip Padrić.

Za Slatinu su igrali: Dominik Nikšić, Dorian Bogati, Matej Kupres, Boris Bihar, Milan Prlić, Marko Šuntić, Ivan Stjepić, Jurica Šantić, Dominik Bogati, Florijan Rupčić i Toni Hudoletnjak.

Nakon četiri odigrane utakmice Slatina se nalazi na četvrtom mjestu na tablici s devet bodova, tri manje od vodećih Osijeka i vinkovačke Aurelije.

U idućem kolu Slatina gostuje u Valpovu kod Male Mljekare.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content