3. HNL SJEVER Virovitica bez šanse u Čakovcu, Međimurje dominantnom igrom i pobjedom nastavlja trku za jesenski naslov

Klubovi 3. hrvatske nogometne lige Sjever, u jesenskom dijelu prvenstva, 12. kolom ‘zagazili’ su u drugi dio natjecanja. Nogometaši Virovitice koji su nakon jedanaest kola na začelju s jednim osvojenim bodom, gostovali su kod prošlosezonskog drugoligaša Međimurja u Čakovcu, koji radi i trenira u odličnim uvjetima.

Za razliku od prvog kola, kada su Čakovčani gostovali u Virovitici s pomlađenom momčadi, u subotnjem susretu bili su igrački pojačani s nekoliko kvalitetnih nogometaša. Već u prvom dijelu superiornom igrom domaća momčad došla je do rezultata 3:0.

Prva dva zgoditka postigao je Neven Hlišć, prvi u 22. minuti, a drugi sedam minuta kasnije. Konačnih 3:0 postavio je svojim pogotkom Bruno Čovo u 37. minuti susreta.

U posljednjoj minuti prvog dijela domaći igrač Denis Glavina dobio je žuti karton zbog oštrog starta. Nakon dvanaest minuta igre u drugom dijelu Glavina je jedan napad Virovitice spriječio igranjem rukom, te je zbog drugog žutog kartona morao napustiti travnjak stadiona Mladost.

S igračem više ‘narančasto – crni’ donekle su uspostavili terensku ravnotežu, ali se rezultat do kraja više nije mijenjao. U igri gostujuće momčadi svojom borbenošću istakao se kapetan Luka Duvnjak.

Međimurje Čakovec – Virovitica 3:0
Najbolji u virovitičkim redovima: Luka Duvnjak

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, NK Varteks)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content