3. HRL ISTOK Rukometašice Mikleuša u Lipiku upisale prvu gostujuću pobjedu

Nakon tri pobjede na svom ‘parketu’, rukometašice Mikleuša u šestom su kolu 3. hrvatske lige Istok došle do prve gostujuće pobjede. Bile su bolje u Lipiku od istoimenog domaćeg sastava rezultatom 27:22.

Tijekom prvog dijela ekipa Lipika bila je u prednosti i na odmor otišla s rezultatom 14:10. U drugi dio rukometašice Mikleuša ušle su puno bolje i nakon devet minuta igre po prvi puta vode (16:15). Do kraja gostujuće igračice tu prednost nisu ‘ispuštale iz ruku’.

Najveću prednost Mikleuš je imao u posljednjoj minuti kada je bilo 27:21, koju su do kraja domaće igračice smanjile na konačnih 27:22.

Najefikasnije u redovima gostujuće ekipe bile su Sara Špiranec s osam i Ines Svečak sa sedam zgoditaka. U redovima Mikleuša nije bilo jedne od najiskusnijih igračica, Partricije Bajsar.

Mikleuš: Sonja Zelenka, Dorotea Mežnarić, Ana Čurić 4, Lara Krupa, Nives Sveček 7, Sara Špiranec 8, Lana Lipovac, Josipa Lukić 4, Andrijana Miklić 2, Antonela Jakočić 1, Ivona Lukić i Dototea Dolovski 1. Trener: Sami Deda.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content