Ako mislite popiti za Martinje, ovo će vas sigurno zanimati: Policija najavila pojačane kontrole

- PROMO -

Policija je najavila pojačane kontrole na cestama, posebice usmjerene na sprječavanje i sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola, a sve u povodu obilježavanja Martinja. 

– Kako se na samo Martinje, ali i tijekom sljedećeg vikenda mogu očekivati obilježavanja ovog blagdana koje uključuju pojačanu konzumaciju alkohola, obavještavaju se vozači da će od četvrtka, 11. studenog do nedjelje, 14. studenog prometna policija na području cijele policijske uprave provoditi pojačani nadzor sudjelovanja u prometu osoba pod utjecajem alkohola, a na području cijele policijske uprave će dana 13./14. studenog 2021. godine od 18 do 02 sata biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola – najavili su iz PU virovitičko-podravske.

Također, uz najavljeni pojačani nadzor upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, kao i svakoga vikenda, kažu iz policije, obavljat će i pojačani nadzor upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela.

– Sve vozače koji planiraju sudjelovati u proslavi Martinja ili u nekoj drugoj prilici konzumirati alkohol, prometna policija savjetuje da si prethodno organiziraju smještaj do potpunog otrežnjenja ili prijevoz do kuće i u takvom stanju ne ugrožavaju sigurnost sebe i drugih u prometu, te izbjegnu propisano sankcioniranje – ističu iz policije. 

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

Povezane vijesti

Skip to content