U tragičnoj nesreći život izgubila mještanka Male Črešnjevice: Bila je trudna s drugim djetetom

U stravičnoj nesreći u Podravini, na cesti između Kozarevca i Kloštra Podravskog, poginula je danas (ponedjeljak) u jutarnjim satima 25-godišnja N. V.

Ona je, kako je objavila policija, upravljala osobnim automobilom marke Alfa Romeo virovitičkih registarskih oznakla kada je sletjela izvan kolnika, udarila bočnom stranom vozila u betonsko-žičanu ogradu, a zatim i u stablo.

Policija još uvijek nije utvrdila razlog slijetanja.

Djevojka je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminula, a tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica gdje će se obaviti obdukcija.

Kako piše Podravski, a prenosi Index, ona je neposredno prije nesreće odvezla svog nevjenčanog supruga na posao u Kloštar Podravski, a u trenutku nesreće se vraćala kući.

Inače rodom iz Molvi kod Koprivnice, s nevjenčanim suprugom i 4-godišnjom kćeri živjela je u Maloj Črešnjevici, nedaleko Pitomače.

Bila je u drugom mjesecu trudnoće s drugim djetetom.

Nevjenčani suprug je ubrzo stigao na mjesto nesreće, te u šoku i nevjerici novinarima rekao kako nije prošlo ni 15 minuta otkako ga je ostavila na poslu, odnosno kako se nesreća dogodila i kada su mu to javili.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content