Dogovorena suradnja Udruge rekreativnog trčanja ‘Nexe Team’ Našice i Udruge ‘Prijateljstvo’ Feričanci

U prostorijama Udruge rekreativnog trčanja Nexe Team Našice, dogovorena je suradnja ove i Udruge “Prijateljstvo” Feričanci, obje poznate kao iznimno aktivne u našičkom kraju.

Predsjednik URT “Nexe Teama” Tomislav Gall i predsjednik Udruge “Prijateljstvo” Alen Dado izrazili su zadovoljstvo što će zajednički surađivati na aktivnostima koje su vezane za trčanje, a koje će se provesti, ako epidemiološke situacije dozvole, iduće godine na području općine Feričanci.

-Feričanci imaju ogroman potencijal za razne vrste trčanja kako rekreativnog, tako i natjecateljskog karaktera. O aktivnostima koje planiramo provesti, javnost će biti pravovremeno obaviještena, a do prve rekreativne, ali i donatorske utrke, treba se još malo strpjeti. Važnost bavljenja sportom je iznimno važna kako za odrasle, tako i za djecu, a trčanje je dostupno svima – poručili su predsjednici udruga Tomislav i Alen te dodali:

-Vjerujemo da će, kao i na svim prethodnim događajima koje su ove dvije udruge organizirale svaka u svojoj lokalnoj zajednici, organizacija biti na visokoj razini uz velik odaziv zainteresiranih mještana i građana – zaključili su potpisnici suradnje.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content