U Suhopolju održano stručno usavršavanje za odgajatelje ‘Moji talenti, moje odgojiteljske snage’

Ove je subote u Dječjem vrtiću Suhopolje održano stručno usavršavanje za odgajatelje ‘Moji talenti, moje odgojiteljske snage’. Radi se o edukaciji koja je dio projekta ‘Zajedno za bolje roditeljstvo!’ kojeg provodi Kulturna udruga Kreda u partnerstvu s Dječjim vrtićem Suhopolje, Dječjim vrtićem Jelenko Voćin i Centrom za socijalnu skrb Virovitica, a sudjelovale su odgajateljice iz dvaju partnerskih vrtića. Edukaciju su provodile stručnjakinje iz zagrebačke Udruge Put do uspjeha, a cilj je bio naučiti prepoznavati vlastite, ali i dječje talente i potencijale te ih kasnije primjenjivati u odgoju.

– Prvi smo put kroz edukaciju bili okrenuti sebi, svojim talentima i jakim stranama, kako bismo što bolje upoznali sebe, a svoje talente iskoristili u poslovnom i obiteljskom okruženju. Hvala svima koji su nam omogućili ovu edukaciju, veselimo se sljedećem susretu – svoje dojmove podijelila je Marica Bićanić Krupa, ravnateljica Dječjeg vrtića Jelenko u Voćinu.

Ovaj se projekt financira kroz Poziv za prijavu projekata udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2021. godinu Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Cilj ovoga Poziva bio je potaknuti aktivnu podršku roditeljstvu kroz osnaživanje partnerstva udruga i ostalih lokalnih dionika u razvoju i provedbi projekata usmjerenih podršci roditeljstvu, provedbu projekata usmjerenih podršci i zaštiti zdravlja trudnica i novorođenčadi te razvoj i provedbu projekata usmjerenih promicanju ravnopravnog roditeljstva.

Udruga Kreda s provedbom ovog projekta nastavit će kroz organizaciju niza predavanja i savjetovanja za roditelje na temu otkrivanja jedinstvenih potencijala i talenata kod djece te njihove implementacije u odgoju.

(www.icv.hr, af)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content