Vladislavci među deset najboljih općina u Hrvatskoj: Visoka izdvajanja za unaprijeđenje stanovanja podižu kvalitetu života

U Općinu Vladislavci stiglo je ovih dana veliko priznanje. Naime, portal Načelnik.hr dodijelio je posebno priznanje općini za izniman doprinos u području izdvajanja za unaprijeđenje stanovanja zbog kojeg se nalazi među deset najboljih hrvatskih općina po analizi proračuna.

– Projekt Načelnik.hr nastavak je projekta Gradonačelnik.hr i Župan.hr, a koji su se unazad zadnjih nekoliko godina među hrvatskim medijima etablirali kao najrelevantnije mjesto za praćenje i analizu rada lokalne samouprave. Do sada smo objavili više stotina analiza najuspješnijih hrvatskih gradova, županija i općina. Naše analize uvijek su bile i ostat će temeljene na točnim, objektivnim i lako provjerljivim statističkim podacima koje publiciraju javne institucije RH poput Ministarstva financija, Državnog zavoda za statistiku, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, državnih agencija i drugo – stoji u dopisu portala, a koji potpisuje direktor Vjeran Stilinović.

– Ova nagrada samo je dokaz našeg uloženog truda, rada i zalaganja cijelog općinskog tima, te potvrda poštenog i predanog odnosa prema našim mještanima kojima želimo  osigurati normalan, siguran i ugodan život, te ujedno našu općinu učiniti boljom, ljepšom i kvalitetnijom. To činimo godinama kroz brojne projekte koji su u tijeku ili su već realizirani, te kroz njih podižemo tu kvalitetu, a općinu Vladislavci činimo mjestom poželjnim za življenje, istaknuo je načelnik općine Vladislavci Marjan Tomas.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content