2. HMNL ISTOK Visok poraz seniora Slatine od vodećeg Osijeka, juniori remizirali s Brodom

U susretu devetog kola 2. hrvatske malonogometne lige Istok momčad Slatine, na svom terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića, poražena je od vodećeg sastava lige Osijeka s visokih 5:0.

Već u prve dvije minute Osječani su vodili 2:0 zgodicima Andreja Pandurevića i Ivana Gele. Na 3:0 povećao je Vitor Hugo de Lima da Silva u osmoj minuti. S tim se rezultatom otišlo na odmor. U drugom dijelu Osječani su postigli još dva zgoditka. Oba puta strijelac je bio Vitor Hugo de Lima da Silva, prvi put u 32. minuti, a drugi put u posljednjoj minuti susreta.

Slatina se trenutno nalazi na sedmom mjestu na tablici s 12 osvojenih bodova. U idućem gostuje kod Broda u Slavonskom Brodu.

Juniori Slatine u drugom su kolu 2. malonogometne lige Istok u domaćoj utakmici remizirali s vršnjacima Broda 035 rezultatom 3:3. Brođani su vodili 2:0 zgodicima Matea Marčetića. Do odlaska na odmor na 2:1 smanjio je Marko Šuntić. Dominik Bogati u 22. minuti poravnao je na 2:2, ali je već u idućoj minuti Brod vodio 3:2 pogotkom Leona Andrića. Konačnih 3:3 postavio je u 35. minuti Dorian Bogati.

Juniori Slatine su nakon dva odigrana kola drugi na tablici s četiri boda, koliko ima i vodeći Brod 035. U idućem kolu gostuju u Jakšiću.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content