EHF EUROPA LIGA Magdeburg nanio drugi poraz NEXE-u: “Pocrvenio” Branko Tamše

U šestom kolu skupine C EHF Europa lige našički NEXE poražen je u Magdeburgu od istoimenog domaćina 32:26.

Domaća momčad ušla je puno bolje u utakmicu i nakon nepunih četrnaest minute igre imala je prednost 10:3. Trener NEXE-a Branko Tamše zatražio je minutu odmora kako bi razbudio svoje igrače. Još nekoliko minuta rukometaši Magdeburga dominiraju i u 17. minuti s igračem manje imaju prednost od osam zgoditaka (14:6).

U tim trenucima razbranio se gostujući mladi vratar Dominik Kuzmanović, a u napadu se raspoloženom Fahrudinu Meliću priključuju i ostali suigrači, pa igrači NEXE-a smanjuju domaću prednost na pet zgoditaka zaostatka. U tri navrata Našičani su imali priliku doći na -4, ali nisu bili koncentrirani u napadu, pa se na odmor odlazi s prednošću njemačke momčadi 19:14.

Na početku drugog dijela “Gromovi s Krndije” u dva navrata smanjuju na tri pogotka zaostatka (19:16 i 22:19), ali se domaći vrlo brzo vraćaju na sedam zgoditaka prednosti. Zbog učestalih prigovora francuskim sucima trener NEXE-a Tamše je u 54. minuti dobio crveni karton. Na kraju je završilo rezultatom 32:26.

Najefikasniji u gostujućim redovima bili su Fahrudin Melić s osam i Halil Jaganjac sa šest zgoditaka, dok je Dominik Kuzmanović upisao 15 obrana.

Natjecanje u EHF Europa ligi nastavlja se 15. veljače kad NEXE ugošćuje francuski PAUC.

NEXE: Dominik Kuzmanović (15+0), Mihailo Radovanović, Predrag Vejin 1, Marin Greganić, Marin Jelinić 3, Ivan Vida, Andraž Velkavrh, Tomislav Severec 4, Karlo Godec, Luka Moslavac, Mario Tomić 1, Fahrudin Melić 8 (5), Halil Jaganjac 6, Dorian Markušić 3 i Gianfranco Pribetić, trener: Branko Tamše.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content