Održano prvenstvo VPŽ u kuglanju, parovi Kereta – Teskera i Đuradin – Asić plasirali se na Prvenstvo regije Istok

Na kuglani virovitičkog TVIN-a u organizaciji Kuglačkog saveza Virovitičko – podravske županije održano je prvenstvo u kuglanju u parovima. Na prvenstvu je sudjelovalo osam parova. Prvo mjesto osvojioo je par Robert Kereta i Stipan Teskera, inače članovi Šećerane Viro, koji su srušili 1094 čunja. Drugi su bili Josip Asić i Milan Đuradin iz HVIDR-e sa srušenih 1041 čunjem, a treće mjesto su osvojili Ivan Bardić i Stipan Gojević Zrnić, također članovi HVIDR-e sa srušenih 1024 čunja.

Medalje najboljim parovima podijelio je Stipan Gojević Zrnić. Dva najbolja para su se plasirala na prvenstvo regije Istok, koje se treba održati početkom iduće godine.

Šesnaest najboljih kuglača se plasiralo za drugi nastup u pojedinačno prvenstvu, koje će se održati danas (nedjelju) u Pitomači. Rezultati iz parovnog prvenstva se prenose u drugi krug pojedinačnog nastupa. Najbolja četvorica s pojedinačnog prvenstva će se plasirati na Pojedinačno prvenstvo regije Istok koje će se održati početkom siječnja 2022. godine u Donjem Miholjcu i Đurđenovcu. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content