Pogledajte spot za pjesmu “Izgubljeni grad” Saše Oseničkog i tako pomozite u obnovi Hrvatskog doma u Petrinji

Jučer, 29. prosinca točno u 12:19 sati premijerno je prikazan spot “Izgubljeni grad” Saše Oseničkog. Slike snažnog potresa, koji je prije točno godinu dana zatresao Banovinu, i dalje su svježe stanovnicima tog područja, a upravo te emocije opisao je u svojoj pjesmi Saša Osenički, Petrinjac koji je u najtežim trenutcima nesebično pomagao svojim sugrađanima. Iako je za svoj rad i zalaganje nakon potresa dobio nagradu Ponos Hrvatske, Saša se ne smatra junakom jer je jedan od mnogih koji i dalje brinu za obnovu svoga kraja, piše Portal53.

Tako je i nastala ova pjesma koja je dio humanitarne akcije za obnovu Hrvatskog doma u Petrinji. Saša je u Njemačkoj pokrenuo i online shop www.53nja.de, u kojem su u prodaji brojni artikli s natpisom “53nja u srcu” s željom da se nastavi s pomaganjem ljudima koji su izgubili svoje domove u potresu. Svoj doprinos dao je i glazbenik Dragomir Herendić Dragianni koji za pjesmu “Izgubljeni grad” potpisuje aranžman i produkciju.

Podsjetimo, prošle godine Marina Kirhmajer Taboršak pokrenula je akciju na virovitičkom području, a u koju su se uključili brojni građani te prikupili 8.500 kuna i koji su bili namijenjeni obnovi kuće obitelji Zgurić.

Ove godine možete pomoći u obnovi Hrvatskog doma u Petrinji i to tako što ćete pogledati spot “Izgubljeni grad”. Sav prihod od tantijema namijenjen je obnovi. 

(www.icv.hr, portal53.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content