Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica sutra organizira radionicu s temama problematike stambenog zbrinjavanja te novčanih pomoći

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Orahovica u sklopu svog projekta ”10. Memorijal Željka Majora – Hodočašće hrvatskih branitelja i djece od Čačinaca do Vukovara”  i u suradnji sa Udrugom dragovoljaca HOS-a Orahovica organizira sutra (subota) radionicu s temama problematike stambenog zbrinjavanja, novčanih naknada za nezaposlene i jednokratnih novčanih pomoći.

– Sukladno navedenoj temi predavači su djelatnici Ministarstva hrvatskih branitelja Ivan Turković, voditelj Službe za stambeno zbrinjavanje u Sektoru za stambeno zbrinjavanje te  Alen Šahinović, viši upravni savjetnik u Službi za nadzor prvostupanjskih tijela u Sektoru za upravne i pravne poslove. Navedeni predavači će, svatko u svom djelokrugu, pokušati pomoći braniteljima u daljnjim postupcima i radnjama s navedenim temama. Radionica će biti održana u 16 sati u Multifunkcionalnoj dvorani (bivša kino dvorana) Orahovica- rekao je voditelj aktivnosti, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata Orahovica Miroslav Tot.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content