VRIJEME JE ZA DVORANSKI ‘HAKL’ Nakon godinu dana pauze, Pitomača domaćin zimskog turnira “Nikola Nemčević”: Pobjedniku ove godine 15 tisuća kuna

- PROMO -

Nogometni klub Pitomača, nakon godinu dana pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, ove godine ponovno organizira zimski malonogometni turnir “Nikola Nemčević”.

Turnir će se, kao i dosad, održati samo u seniorskoj kategoriji, a utakmice će se igrati u sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači. Turnir ove godine počinje u subotu, 18. prosinca.

Izvlačenje i raspored ekipa po skupinama održat će se u srijedu, 15. prosinca u prostorijama NK Pitomača s početkom u 19 sati.

Kotizacija za turnir iznosi 1.000 kuna, a za više informacija zainteresirani se mogu javiti na brojeve mobitela: 098/ 952 2309 ili 099/ 195 1781.

Najbolje tri ekipe, uz pehare i medalje, osvojit će vrijedne novčane nagrade. Ove godine nagrada za prvo mjesto iznosi čak 15.000 kuna. Isto tako, prigodnim trofejom bit će nagrađeni najbolji vratar, igrač i strijelac tunira.

Nastup, sudjelovanje i posjet turniru isključivo uz COVID potvrde, poručuju organizatori.

(www.icv.hr, ts, foto: arhiva)

Nemcevic turnir Custom

Povezane vijesti

Skip to content